Preturi executie constructii din caramida la rosu pe metru patrat

Preturile pe metru patrat de executie pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 45 de euro/metru patrat si 65 euro/metru patrat doar pentru manopera. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Case de caramida

Sunt constructii cu structura din beton armat si compartimentari din zidarie de blocuri ceramice sau caramida. Casele din caramida sunt extrem de rezistente la diferiti factori externi, cum ar fi vant, ploaie, caldura, inghet dar si de ce nu, trecerea timpului. In cazul unei constructii din caramida sau blocuri ceramice principalul avantaj al acestui material il constituie inertia termica: aceasta inseamna ca in timpul verii inmagazineaza caldura, pe care o radiaza in timpul iernii, facad astfel mai usoara tranzitia intre anotimpuri. Un al doilea avantaj este rezistenta mecanica a acestui material, caramida fiind un material cu o buna rezistenta la compresiune, fiind un material folosit in structuri portante.

Date fiind noile materiale ce inunda piata, zidirea unei case din caramida se face cu pierderi minime de material in timp relativ scurt, date fiind dimensiunile blocurilor ceramice, obtinandu-se astfel pierderi minime de energie termica.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.