Preturi executie case din BCA la rosu pe metru patrat

Preturile pe metru patrat de executie pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 45 de euro/metru patrat si 65 euro/metru patrat doar pentru manopera. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Case din BCA (Beton Celular Autoclavizat)

Sunt constructii cu structura din beton amat si compartimentari din zidarie de blocuri de BCA. Intre principalele avantaje ale BCA-ului se pot enumera: usurinta la punerea in opera, rapiditatea de executie, rosturi de zidarie mult mai mici decat la alte materiale, planeitatea fetelor, care asigura pereti drepti. Rosturile de zidarie mai mici echivaleaza cu scaderea puntilor termice, contribuind astfel la o mai buna izolare termica. Dat fiind faptul ca bca-ul nu este un material cu o buna inertie termica, inca de la inceputul racirii vremii este necesara incalzirea locuintei, dar comportarea acestui material ca si izolator termic, cel putin teoretic il situeaza deasupra caramizii sau blocurilor ceramice. Un mare dezavantaj al structurilor construite cu zidarie din BCA este acela ca intreaga structura din beton va fi una in cadre, BCA-ul fiind un material ce nu poate fi folosit ca zidarie portanta. In concluzie e posibil ca structura de rezistenta, respectiv betonul si fierul beton sa fie mai multe decat in cazul unei constructii cu intreaga structura portanta, dar nu e atat de mare diferenta incat sa incline in favoarea unui sistem sau al altuia in mod covarsitor. Fiecare structura are avantajele si dezavantajele ei si este bine sa va sfatuiti cu arhitectul dumneavoastra inainte de alegerea unui sistem constructiv.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.