Preturi executie constructii traditionale pe metru patrat

Preturile pe metru patrat de executie pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 45 de euro/metru patrat si 65 euro/metru patrat doar pentru manopera. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Constructii traditionale

Acestea sunt constructii executate dupa tiparul clasic: structura din beton armat cu stalpisori sau samburi din beton armat, placi, grinzi si centuri din beton armat si zidarie din materiale ceramice sau orice alte variante (BCA, BCU, boltari, etc.). Acestea sunt caracterizate prin rezistenta in timp, comportare foarte buna la incendiu si izolare termica adecvata. De-a lungul timpului constructiile traditionale executate corect nu au necesitat interventii decat de ordin estetic. O constructie de locuinta obisnuita, sa zicem un Parter+1 etaj cu o suprafata construita de 120-150 mp poate dura maxim 2 luni de zile de la predarea amplasamentului pana la receptia structurii la rosu. Termenul exprimat mai sus se refera la un tempo de executie care sa nu fie impiedicat de lipsa de materiale sau diferite fenomene meteorologice. Constructiile cu structura din beton armat si zidarie sunt intre cele mai vechi si mai rezistente structuri, aceste procedee de construire fiind cunoscute inca din vremea romanilor.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.