Preturi executie case din lemn startificat pe metru patrat

Preturile pe metru patrat de executie pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 35 de euro/metru patrat si 65 euro/metru patrat doar pentru manopera. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Case din lemn stratificat

Sunt constructii cu structura din lemn stratificat, asezata pe o fundatie din beton armat. Legatura intre fundatie si beton armat se poate face prin diferite elemente metalice, unele prevazute inca din faza de turnare a betonului, altele montate mecanic prin holzsuruburi cu diblu sau conexpanduri. Intre principalele avantaje ale folosirii lemnului stratificat putem enumera: posibilitatea prelucrarii acestuia intr-o multitudine de forme si lungimi, putand ajunge chiar si la lungimi mai mari de 10 metri. Elasticitatea lemnului este un mare avantaj si un factor ce il claseaza ca fiind unul dintre materialele de constructie cu o buna comportare in timp in fata pericolelor seismice. Elementele din lemn stratificat sunt livrate la dimensiuni bine stabilite, urmand ca in santier sa se faca asamblarea acestora conform specificatiilor din proiectul tehnic. Temenele de realizare a unor locuinte din lemn stratificat sunt simtitor mai mici decat cele pentru constructii traditionale, totusi fiind necesara respectarea timpului in care toate elementele sunt fabricate.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.