Preturi executie case la rosu pe metru patrat

Preturile pe metru patrat de executie pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 45 de euro/metru patrat si 75 euro/metru patrat doar pentru manopera. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Case la rosu – constructii finalizate la timp perfect incadrate in bugetul dumneavoastra

Acest termen se refera la o constructie la care inca nu s-au inceput finisajele interioare. Este un termen folosit in special pentru constructiile cu structura de beton armat si zidarie, aceasta din urma fiind ori din caramida sau blocuri ceramice, ori din Beton Celular Autoclavizat(BCA), ori alte materiale de zidarie sau compartimentare. Pentru casele din lemn, termenul de casa la rosu este ambiguu, nefiind un moment clar in realizarea structurii de lemn in care se face o separare clara intre faza de constructie la rosu si cea de constructie la gri. Aceasta fiind o faza intermediara intre casa la rosu si cea la gata. Fazele sunt denumite asa dupa culoarea finala a fazelor: la rosu dupa culoarea caramizii, la gri dupa culoarea tencuielii si la cheie, la gata sau la alb, e clara acesta denumire.
Noi construim case la rosu, la gri si la cheie. Echipele noastre de executie poseda o vasta experienta in a accepta chiar si cele mai provocatoare proiecte cand vine vorba de locuinte sau orice alte obiective mici sau medii. Preturile pentru executia constructiilor in mod uzual se exprima in euro/metru patrat, fiind o expresie ceva mai clara decat defalcarea cheltuielilor pe categorii de lucrari. Aceste aspecte sunt acceptate in mod general atunci cand beneficiarul este o persoana fizica sau o firma ce nu are legatura cu domeniul constructiilor, neavand pesonal de specialitate care sa faca verificarile. Este o cale de mijloc ce nu lasa loc de alte interpretari. De exemplu luam metri patrati de cofraje, zidaria se executa in strepi, marindu-se astfel suprafata cofrata, constructorul poate spune la sfarsit ca a cofrat 210 metri patrati, in proiect fiind prevazuti 180 doar, apar astfel discrepante intre valorile declarate de catre constructor si cele indicate de proiectant. Acum extindem exemplul pentru fiecare categorie de lucrari: zidarie, fasonare, turnare beton, etc. Si astfel pot aparea discutii interminabile beneficiar-executant, discutii in care nici una dintre cele doua parti nu poate fi multumita, beneficiarul fiind cel care se simte inselat, constructorul care doreste sa fie platit pentru munca prestata conform intelegerii prealabile. Tocmai de aceea, in relatiile cu beneficiari persoane fizice sau persoane juridice fara legatura cu domeniul constructiilor s-a optat pentru o formula simpla de calcul: x euro/metru patrat.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.