Preturi executie case din lemn la cheie pe metru patrat

Preturile de executie pe metru patrat pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 110 de euro/metru patrat si 180 euro/metru patrat doar pentru manopera unei case la cheie. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Executia la cheie a unei case din lemn

O casa din lemn are avantajele ei, in primul rand elasticitatea acestui material de constructie, in functie de materialele alese, de finisaje si de proiect lemnul va fi mai mult sau mai putin vizibil, adaugand un plus de caldura in noul camin. Rapiditatea in executie face ca o locuinta pe structura de lemn sa fie finalizata in 1-2 luni la cheie, nemaifiind necesare lucrari de tencuieli, sape, turnari de placi din beton armat si asteptarea maturarii acestuia. Ca si in cazul constructiilor cu structura din beton armat este necesara o atenta planificare a tuturor etapelor, astfel incat toata lucrarea sa se execute in timp cat mai scurt cu pierderi cat mai mici de materiale.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.