Preturi executie constructii la cheie pe metru patrat

Preturile de executie pe metru patrat pentru locuinte sau alte cladiri mici sau medii pe care le ofera firma noastra de constructii variaza in functie de suprafata, de materialele folosite si de termenul de predare in general. Preturile pot varia intre valori de 110 de euro/metru patrat si 190 euro/metru patrat doar pentru manopera unei case la cheie. Pentru o oferta de pret completa, care sa cuprinda si pretul materialelor va stam la dispozitie fie prin formularul de contact, fie ne puteti apela telefonic.

Case la cheie

Cand spunem casa la cheie ne gandim la o casa in care au fost finalizate toate finisajele, in care tot ce trebuie sa mai aducem noi ca si beneficiari este mobilierul. Firma noastra de constructii detine in portofoliu numeroase locuinte finalizate, in diferite stadii, fie la cheie, fie partial. Finisajele interioare si exterioare incluse in realizarea unei locuinte sunt: tencuieli interioare si exterioare dupa caz, finisarea peretilor prin gletuire si zugraveli sau alte materiale aplicate, placari ceramice de pereti si pardoseli, sape si lucrari de pardoseala pentru locuinte. Intre finisajele exterioare realizate de catre noi se pot enumera montare completa de termosistem, aplicarea de tencuieli decorative sau vopseluri in functie de specificatiile proiectului sau ale beneficiarului, tencuieli decorative pentru soclu, placari ceramice sau cu pavele pentru alei si trotuare. In domeniul instalatiilor, in momentul finalizarii la cheie a unei locuinte acestea sunt prezente si complet montate, respectiv corpurile de iluminat, intrerupatoarele sau comutatoarele si prizele, in situatia instalatiilor electrice sunt montate si in perfecta stare de functionare. In situatia instalatiilor sanitare sunt montate bateriile, lavoarele si cazile de baie si sunt predate dupa ce au fost facute probe de presiune, iar acestea au fost receptionate de catre beneficiar sau de inginerul responsabil cu instalatiile. La fel se procedeaza si in cazul instalatiilor temice, sunt montate corpurile de incalzire, centrala termica , se supun la probe de presiune traseele instalatiilor termice si sunt predate beneficiarului dupa ce se constata respectarea standardelor de siguranta privitoare la siguranta in exploatare.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.