Pret manopera – oferim servicii de calitate la timp.

Robe team consult este o firma de constructii civile, cu o experienta indelungata in executia de lucrari de constructii in domeniul cladirilor de locuit. Pornita in anii 90, ca raspuns la cererea pietei a continuat pe acest drum, al constructiilor chiar si in momente in care piata nu a fost favorabila, reusind sa isi pastreze aceleasi valori care ne-au insotit in anii gloriosi: seriozitate, corectitudine, promptitudine. In anii 2009-2010 piata constructiilor a suferit schimbari majore, atat la nivelul preturilor, cat si la nivelul calitatii oferite, beneficiarii constructiilor devenind persoane mai atente cu bugetul, creditele imobiliare fiind mai greu de acordat acest lucru a facut ca fiecare din cei ce-si doreau sa inceapa constructia unei case sa ceara calitate cat mai ridicata la un pret cat mai mic. Acest lucru a condus la aparitia echipelor de meseriasi provenind din echipe destramate ca urmare a cererii mici de executie. Meseriasi care sunt buni in ceea ce fac dar carora le lipseste experienta necesara conducerii activitatilor pe un santier, experienta planificarii, sau experienta realizarii unui buget realist. Pe scurt ei se multumesc cu niste bani, in care de cele mai putine ori se vor incadra, urmand ca in final fie sa mai ceara ceva, fie sa clacheze, grabind in mod inutil executia aparand astfel grave greseli de executie.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.