Lucrari de instalatii termice

Echipa noastra de instalatori este calificata sa realizeze orice proiect de instalatii termice. Toate lucrarile sunt predate numai dupa receptionarea acestora prin verificari si dupa supunerea la probe de presiune. Indiferent ce materiale alegeti sa folositi va putem sfatui indicandu-va avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele. Fie ca optati pentru instalatii termice pe baza de radiatoare, ventiloconvectoare, instalatii de incalzire prin pardoseala sau ventilatii, va puteti baza pe experienta echipei noastre.

Preturi executie instalatii termice

Preturile de executie pentru instalatiile termice sunt exprimate valoric in functie de numarul de obiecte sau de suprafata de lucru. Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, va vom raspunde in cel mai scurt timp. Ne puteti contacta fie la numarul de telefon, fie folosind formularul de contact.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.