Lucrari de instalatii sanitare

De la bransamentul de apa sau de la put, pana la fiecare obiect sanitar si apoi pana la canalizare sau microstatie e epurare, echipa noastra de instalatori este pregatita sa lucreze cu orice tip de material. Receptionarea lucrarilor facandu-se dupa efectuarea probelor de presiune se elimina astfel posibilitatea aparitiei de neplaceri. Lucrarile de manopera in domeniul instalatiilor sanitare cuprind traseele de alimentare cu apa calda si rece ale tuturor consumatorilor din locuinta dumneavoastra dar si din afara acesteia. Alte lucrari la instalatiile sanitare sunt montarea obiectelor sanitare la cote binestabilite, astfel incat sa nu existe probleme in exploatarea acestora si nu in ultimul rand traseele de evacuare a apelor uzate. Toate lucrarile la instalatiile sanitare se receptioneaza numai dupa efectuarea verificarilor de rigoare, astfel incat sa se confirme buna executie si functionarea corespunzatoare a obiectelor sanitare.

Preturi executie instalatii sanitare

Preturile de executie pentru instalatiile sanitare sunt exprimate valoric in functie de obiectul sanitar. Pentru circuitele de scurgere si in functie de lungimile de alimentare si evacuare se vor stabili preturi de comun acord cu beneficiarul.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.