Lucrari de instalatii electrice

Instalatiile electrice in domeniul rezidential reprezinta un domeniu de activitate in care seriozitatea, profesionalismul si priceperea celui care executa o astfel de lucrare sunt cel putin la fel de importante ca ale inginerului proiectant. Responsabilitatile asumate odata cu acceptarea contractarii lucrarilor de instalatii electrice trebuie tratata cu multa seriozitate, deoarece dintre instalatii, cele electrice pot produce insemnate pierderi. Odata finalizata instalatia electrica orice lucrari de reparatii pot insemna reluarea santierului in locuinta dumneavoastra. Tot lucrari de instalatii electrice sunt si traseele circuitelor de televiziune, telefonie, interfon,internet, camere de supraveghere sau diferiti senzori – de perimetru, de miscare, de gaze, de fum, etc.
Echipa noastra de profesionisti va asigura de seriozitatea si respectul pe care le acorda acestor aspecte, asigurandu-va de executia lucrarilor la cele mai inalte standarde calitative.

Preturi executie instalatii electrice

Preturile pentru executia instalatiilor electrice se exprima valoric pentru fiecare loc de lampa, urmand ca tabloul si traseul de la contor la tabloul electric sa fie stabilite de comun acord cu beneficiarul. Alte lucrari cum ar fi montarea prizei de impamantare, instalatiile de paratraznet sunt tratate separat. In urma consultarii proiectului de executie se poate avansa o oferta finala de pret, aceasta fiind detaliata astfel incat sa nu existe capcane de genul ceva o sa coste in plus.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.