Lucrari de instalatii

Firma noastra de constructii poate oferi beneficiarilor sai toate tipurile de lucrari de instalatii: lucrari de instalatii electrice de medie tensiune (prize, comutatoare) si joasa tensiune(televiziune, internet, interfon, telefon),lucrari de instalatii sanitare si lucrari de instalatii termice. Avand o vasta experienta in lucrari de instalatii rezidentiale va asiguram ca puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Fie ca este nevoie sa schimbati circuitele electrice, sau doar cateva corpuri de iluminat intotdeauna va putem asigura de promptitudinea si profesionalismul cu care va fi executata lucrarea dumneavoastra.

Preturi executie instalatii

Preturile pentru executarea lucrarilor de instalatii, fie ele electrice, sanitare sau termice pot fi exprimate in x lei pe obiect, cu singura mentiune ca uneori poate fi adaugat la acest pret o taxa de deplasare. Cele mai uzuale operatiuni au pret prestabilit, dar uneori pot apare situatii deosebite care vor fi negociate separat.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.