Preturi executie lucrari de tencuieli si sape

Lucrarile de tencuire fiind totusi lucrari de volum si nu de suprafata este necesara inainte de inceperea lucrarilor si de avansare a unui pret o vizita in santier si o atenta inspectare a situatiei actuale.
Acelasi rationament se aplica si in cazul sapelor, nu intotdeauna placile sunt turnate drept, tocmai de aceea pretul este variabil in functie de planeitatea placilor si de grosimea stratului suport in consecinta.
Preturile pentru manopera in cazuri ideale pornesc de la 11-12 ron/mp si pot varia in functie de volumul materialului pus in opera.

Lucrari de tencuieli si sape

Echipa noastra de profesionisti in domeniul lucrarilor de tencuieli si sape este oricand pregatita sa satisfaca exigentele dumneavoastra. Inainte de inceperea lucrarilor vor fi verificate planeitatea si rectangularitatea zidariei, putand astfel garanta rezultate optime. De-a lungul timpului ne-am confruntat cu cele mai diverse situatii, de la pereti stramb ziditi la pereti ziditi unde nu trebuia. Fiecare problema si-a gasit rezolvarea cu pierderi minime de material, reusind in acelasi timp livrarea catre beneficiar a celor mai bune rezultate. Lucrarile de tencuire fiind totusi lucrari de volum si nu de suprafata este necesara inainte de inceperea lucrarilor si de avansare a unui pret o vizita in santier si o atenta inspectare a situatiei actuale.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.