Preturi executie lucrari de placare cu gips-carton

Lucrarile de placare cu gips-carton, de construire a decoratiunilor din gips-carton sau de construire a peretilor din gips-carton sunt operatiuni ce se realizeaza cu un inalt grad de detaliu si atentie la detalii.
Preturile pentru manopera pornesc de la 15-30 ron/mp si pot varia in functie de volumul materialului pus in opera.

Lucrari de placare cu gips carton

Lucrarile de placare cu gips carton sunt lucrari ce necesita o experienta deosebita. Fie ca este vorba de placarea peretilor, de placarea planseelor sau de executia de decoratiuni ale acestora, echipa noastra, ce poseda un portofoliu vast de astfel de lucrari, poate oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra. Echipa noastra va poate ajuta pe parcursul lucrarilor de finisare cu profesionalism, promptitudine si punctualitate. Experienta pe care echipa noastra o detine in domeniul lucrului cu gips-cartonul, calitatea finala a lucrarilor va vor convinge de alegerea facuta de a colabora cu noi.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.