preturi_finisaje_interioare

Preturi executie finisaje interioare

Toate preturile pentru executia finisajelor interioare sunt stabilite de la bun inceput, tinand cont de termenul de realizare, complexitatea lucrarii, stratul suport, astfel incat un pret fix doar pentru o anumita categorie de finisaje este imposibil de aproximat. Va invitam sa ne contactati si, dupa o vizita in santierul dumneavoastra putem discuta pe larg toate categoriile de lucrari si pretul acestora.

Manopera finisaje interioare

Echipele din cadrul firmei noastre de constructii detin o vasta experienta in executia de finisaje interioare, fiind pregatite oricand sa satisfaca cele mai exigente solicitari. Putem executa lucrari de executie sape, tencuieli, zugraveli si vopsitorii,placari ceramice atat pentru pereti cat si pentru pardoseli, placari cu gips carton, lucrari de pardoseala cum ar fi montarea parchetului sau a dusumelelor sau orice alte lucrari de finisaje interioare. Experienta acumulata, recomandarile beneficiarilor si seriozitatea sunt cartea noastra de vizita, astfel incat puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.