Preturi executie lucrari de tencuieli exterioare

Lucrarile de tencuieli exterioare si decoratiuni exterioare sunt executate de catre persoane cu un inalt nivel de calificare, cu un portofoliu bogat de lucrari executate, la cele mai inalte standarde de calitate.
Preturile pentru manopera pornesc de la 12-15 ron/mp si pot varia in functie de volumul materialului pus in opera.

Lucrari de tencuieli exterioare

In unele cazuri aplicarea unui termosistem nu este posibila, situatie frecvent intalnita la cladirile vechi unde decoratiunile deja existente pe fatade sau diverse reglementari legale nu permit placarea cladirilor. In aceste cazuri pentru refacerea unei fatade solutia este una simpla: curatarea zonelor afectate de vreme si timp si refacerea acestora astfel incat cladirea respectiva sa revina la frumusetea si starea initiala. Echipa noastra de profesionisti in lucrari de tencuieli exterioare, prin portofoliul sau de lucrari, este pe deplin incredintata ca poate satisface orice doleanta venita din partea dumneavoastra atat in domeniul tencuielilor exterioar, cat si in domeniul decoratiunilor si stucaturilor exterioare. Puteti fi pe deplin incredintat ca alegand serviciile echipei noastre de profesionisti lucrarea dumneavoastra va respecta toate standardele de calitate in vigoare.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.