Preturi executie lucrari de placari exterioare

Lucrarile de placari exterioare sunt lucrari ce trebuie duse la bun sfarsit de echipe bine instruite, cu o buna calificare in acest domeniu. Multitudinea de posibilitati care exista in acest domeniu, de materiale si de mijloace de punere in opera deschid noi usi in privinta finisajelor exterioare de calitate.
Preturile pentru manopera in cazul lucrarilor de placari exterioare pornesc de la 50 ron/mp si pot varia in functie de natura si volumul materialului pus in opera.

Lucrari de placari exterioare

Intotdeauna cand privim o casa frumoasa, aceasta are farmecul dat de catre acele elemente care o deosebesc de celelalte case. Poate fi o culoare frumoasa, sau o combinatie de culori, poate fi un material deosebit aplicat pe fatada. Un klinker, o caramida aparenta sau un lemn aplicat pe acea fatada care o face sa sara in ochi si sa impresioneze. Lucrarile de placari exterioare se referea la aceste din urma materiale si nu numai. Echipa noastra de profesionisti are in portofoliu o gama larga de placari exterioare executate, astfel incat, atunci cand dumneavoastra veti decide sa apelati la serviciile noastre de placari exterioare veti fi pe deplin incredintat ca ati facut cea mai buna alegere.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.