Preturi executie lucrari de finisaje exterioare

Lucrarile de finisaje exterioare, cuprinzand un domeniu vast de executie si un grad ridicat de detaliu se executa in conformitate cu standardele impuse in fiecare domeniu in parte.
Preturile pentru manopera in cazuri ideale pornesc de la 9-10 ron/mp si pot varia in functie de natura si volumul materialului pus in opera.

Finsaje exterioare

Atunci cand vorbim despre finisaje exterioare ne putem gandi in primul rand la placari cu termosistem, le tencuieli exterioare, la zugraveli exterioare sau de ce nu si la placari exterioare. Intotdeauna cand vedem un proiect de arhitectura frumusetea exterioara a unei locuinte sta in calitatea materialelor si in maiestria cu care acestea au fost puse in opera. Placarea cu polistiren a unei locuinte, desi in multe cazuri este blamata sau privita ca o tehnica deja depasita are totusi avantajele ei: un cost de executie scazut si un confort termic satisfacator. Echipa noastra de profesionisti in domeniul finisajelor de exterior poate executa lucrari de executie termosistem, placari exterioare cu materiale ceramice sau compozite, tencuieli exterioare sau orice alte lucrari de finisaje exterioare. Desigur este necesar un calcul prealabil, astfel incat sa fim siguri ca materialele folosite isi vor servi scopul pentru care au fost folosite. Va putem asigura ca orice varianta de termoizolare sau doar tencuire exterioara ati alege, echipa noastra va fi intotdeauna la inaltimea standardelor, experienta acumulata de catre noi recomandandu-ne pentru orice tip de finisaje exterioare.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.