Lucrari de imprejmuire

In domeniul imprejmuirii unui lor de teren exista multe posibilitati: gard viu, gard cu soclu si panou metalic sau din lemn, gard din lemn, gard din plasa, panouri de gard bordurat, panouri de gard prefabricat si multe altele. Toate aceste lucrari trebuie facute dupa ce un inginer de cadastru indica limitele de proprietate si axele necesare executarii imprejmuirii. Echipa noastra detine un portofoliu bogat de lucrari de imprejmuire, folosind materialele enumerate mai sus. Suntem pe deplin increzatori ca alegand echipa noastra de profesionisti, lucrarile dumneavoastra se vor incadra in termenul si bugetul stabilit de comun acord, respectand totodata toate standardele de calitate existente in acest domeniu.

Preturi executie lucrari de imprejmuire

Lucrarile de imprejmuire sunt lucrari ce trebuie duse la bun sfarsit de echipe bine instruite, cu o buna calificare in acest domeniu. Multitudinea de posibilitati care exista in acest domeniu, de materiale si de mijloace de punere in opera deschid noi usi in privinta posibilitatilor de impremuire.
Un pret pentru executia de de lucrari de imprejmuire poate porni de la 80 lei/ml, dar poate varia in functie de materialele alese si de finisajele dorite.
Pentru mai multe detalii si pentru o oferta de pret corecta ne puteti contacta fie prin formularul de contact, fie telefonic sa stabilim o intalnire.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.