Lucrari de amenajari exterioare

Aceste lucrari se refera la tot ce putem face pentru dumneavoastra, astfel incat curtea dumneavoastra sa fie spatiul sigur de relaxare in orice anotimp. Fie ca este forba de un foisor, o pergola, o alee, un gard, trotuare sau orice alte amenajari exterioare va doriti, echipa noastra este aici pentru a va ajuta sa va finalizati lucrarea la timp si in bugetul stabilit. Avem o experienta vasta in executia de lucrari de amenajari exterioare, ceea ce ne face increzatori ca putem prelua proiectul dumneavoastra si sa il ducem la bun sfarsit, respectand cerintele de calitate si termenul de executie.

Preturi executie lucrari de amenajari exterioare

Lucrarile de amenajari exterioare sunt lucrari ce trebuie duse la bun sfarsit de echipe bine instruite, cu o buna calificare in acest domeniu. Multitudinea de posibilitati care exista in acest domeniu, de materiale si de mijloace de punere in opera deschid noi usi in privinta amenajarilor exterioare de calitate.
Pentru mai multe detalii si pentru o oferta de pret corecta ne puteti contacta fie prin formularul de contact, fie telefonic sa stabilim o intalnire.

Misiunea noastra ca firma de constructii

Este aceea ca fiecare dintre beneficiarii nostri sa fie pe deplin satisfacut de intregul proces al constructiei. De la predarea amplasamentului pana la receptionarea finala a lucrarilor. Principalul nostru obiectiv a fost intotdeauna acela de a urma intocmai indicatiile proiectului tehnic, respectarea termenelor de predare, evitarea risipei de materiale, deci pe scurt, cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind a doua generatie de constructori si avand peste 20 de ani de experienta in domeniul executiei de lucrari de construire suntem pe deplin incredintati ca ne putem asuma cu succes orice proiect. Garantam calitatea lucrarilor executate, interventiile pe perioada garantiei fiind gratuite. Faptul ca nu este necesara supravegherea din partea beneficiarului, ca nu este nevoie sa ni se asigure decat materialele necesare desfasurarii lucrului, nu cerem cazare, nu cerem hrana, tigari, scule si unelte, noi cerand doar pretul convenit inca de la inceput pentru munca prestata se traduc in avantaje pentru beneficiar. Numai lucrand cu noi si beneficiind de exeperienta acumulata puteti evita incepatorii care vor face experimente pe banii si timpul dumneavoastra. Detinem numai scule profesionale, care ne ajuta in executia de lucrari de calitate. Intotdeauna fiecare echipament folosit in timpul oricaror lucrari mai are inca alte doua de rezerva, astfel incat ne putem continua lucrul in cazul aparitiei defectiunilor.
In cazul in care ati colaborat si cu alte echipe iar rezultatele au fost dezamagitoare, puteti incerca de aceasta data contractarea unei echipe profesioniste. Calitatea serviciului final este data de materialele folosite, de scule si echipamente, de aplicarea si respectarea succesiunii operatiilor si de experienta si profesionalismul celor care executa respectivele lucrari.